Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Megerőszakoltak. Soha a büdös...

Megerőszakoltak. Soha a büdös életbe nem fogom tudni ezt feldolgozni? Meddig kell még visszatérnie?

Figyelt kérdés

Több mint másfél éve történt, 7hónap után tudtam róla beszélni, azt is csak úgy, hogy leittam magam, előtte nem ittam, azután kezdtem el, mert semmibe vettem magam. Azt már szerencsére elértem, hogy ne gyűlöljem magamat, bár azért még most se viszem túlzásba az önszeretet...

Utána rá 8hónapra lett szexuális kapcsolatom, de el is sírtam magam, mert eszembe jutott. Már nagyon sok alkalommal voltam pasival, tehát nem kéne hogy fájjon, de annyira szűk leszek, ha közeledik valaki, hogy még 2ujj is alig megy be. Hiába lazulok el, hiába akármi, automatikusan szűk leszek, és így minden egyes alkalom fáj.

Ha meg úgy vagyok valakivel együtt, hogy iszok egy kicsit, akkor még jobban előjönnek az érzelmek, olyankor újra gyűlölöm magam, amiért olyan szerencsétlen voltam, hogy ez megtörténhetett velem. És akkor hiába kérdezik, hogy mi a bajom meg se tudok szólalni. Amég nem tette meg velem én szűz voltam, tehát nem tudom előtte milyen lett volna. De még orgazmusom se volt, pedig ennyi idő után lenni kéne..de fáj az elején, aztán van hogy kicsit jó, majd újra fáj.

Valaki segítsen már nekem, hogy mit csináljak hogy ez elmúljon. Már kezdek azon gondolkozni, hogy lehet ehhez szakember kell, de hát én nem tudok még megnyílni, ahhoz innom kell, vagy csak leírom, mert leírni már letudom, de mondani...

2010. júl. 12. 23:28
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Ha szólni nem bírsz róla, akkor először írj, vagy próbáld meg másként kifejezni!
2010. júl. 13. 15:39
 12/18 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat, sajnálom, hogy veled is megtörtént 00:55

Lenne kedved beszélgetni akár msnen? Hátha úgy kicsit mind a ketten előre jutnánk. Én is sokszor agresszív leszek ám szex közben:( Most is úgy érzem, hogy többet nem is akarok senkivel se lenni, de úgyis leszek..aztán megint így érzek és szépen minden előről..

Utolsó, jó ötlet, de már annyiszor leírtam, de szerintem már lassan eljutok odáig, hogy tudjak róla beszélni is.

2010. júl. 13. 17:03
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
ha elmész egy szakemberhez és beszélsz róla (először csak annyit amennyit tudsz, nem fogja erőltetni hidd el!) már is jobb lesz egy kicsit! ők értik a dolgukat! Amúgy meg ne szégyelld magad NINCS rá okkod! Inkább az a mocskos disznó szégyelje magát aki ezt tette! TE NEM TEHETSZ SEMMIRŐL! De tényleg menj dokihoz! Remélem minden rendbejön majd és túl leszel ezen! kitartás!
2010. júl. 14. 13:46
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Velem is megtörtént. Pszichiáterhez járok, de eredetileg nem emiatt. Egy éve volt, azóta senkivel nem feküdtem le és egyébként is csak egy kapcsolatom volt. Pszichiáterem mondta, hogy vannak alapítványok, ahol segítenek túl jutni ezen.. Én egyelőre nem bírtam felkeresni őket, de ajánlom, és hogyha van elég erőd,akkor biztos jót tenne. Sajnálom, ami történt.. sok sikert, remélem neked lesz erőd, felkeresni valakit!
2010. júl. 14. 14:19
 15/18 anonim ***** válasza:
50%
Az a lényeg hogy szex elött hosszu legyen az előjáték,éreztesse veled hogy nagyon-nagyon szeret téged az,akivel vagy.. ha szeretnél beszélgessünk egy kicsit msn-n:) Irj privit.
2010. júl. 18. 19:41
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
A szex -amit mindkét fél akar- fantasztikus dolog. Én nagyon sok erőt küldök Nektek innen, és azt javaslom, mindenképpen tegyetek meg Saját Magatokért annyit, hogy elmentek pszichiáterhez, és beszéltek ott erről. Mindenesetre a maszturbálás is sokat segíthet az ellazulásban és az orgazmus kérdésében.
2010. júl. 18. 22:34
 17/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm.
2010. júl. 20. 23:47
 18/18 anonim ***** válasza:

Én is hasonló cipőben járok, mint a kérdező meg több hozzászóló is, és két dolgot tartok fontosnak: beszélni róla, feleleveníteni, foglalkozni vele (akár ha kismilliószor kiírtad már magadból, mondd el még meg még - akárhányszor mondod el, mindig más lesz, mindig mást fogsz kihangsúlyozni, és így magad találhatod meg a megoldást és mások reakciói sokat segíthetnek a történések megértésében + nagyon fontos azért is közhírré tenni és mesélni-mesélni-mesélni, nem csak magad miatt, hanem mások miatt is, hogy mások, a barátaid tanuljanak belőle, hogy mikor hogy kell viselkedni, mitől óvakodjanak és te is úgy meséld, hogy mit kellett volna másképp tenned, vagyis kommentálva a történetet) ÉS elmenni terápiára, akár pszichológushoz (aki ugye bölcsész...), akár pszichiáterhez (aki meg ugye orvos és gyógyszert is írhat fel...). Szerintem amúgy a pszichológus bőven elég, ha annyira súlyosnak látja az esetedet, úgyis továbbküld pszichiáterhez. És ne érezd cikinek, az a legnagyobb gáz ezekben az erőszakolós történetekben, pláne M.o.n, hogy aztán az áldozat érzi bűnösnek magát, az áldozat hibáztatja magát, pedig az áldozat mindig csak áldozat, tök mindegy, hogy milyen kihívóan öltözködtél vagy viselkedtél, hogy milyen sötét sikátorban jártál egyedül milyen későn - ez még attól senkit nem jogosít fel arra (ahogy semmi más sem!!!), hogy az akaratod ellenére létesítsen veled szexuális kapcsolatot, ahogy semmi mást sem!!! Vagyis elsősorban ez a legfontosabb megértened és tudomásul venned és elsajátítanod, hogy te nem tehetsz róla, ezért ne is szégyelld, és ezt gyakorolva, ezért is meséld-meséld-meséld!!! (én pl. azt fontolgatom, hogy bíróságra is viszem az ügyet, bár sokan le akarnak róla beszélni, és értem én az ellenérveket, hogy fölösleges megaláztatásnak teszem ki magam, de világgá akarom kiáltani, hogy tudja meg mindenki, nem is annyira miattam, hogy engem sajnáljanak, bár biztosan nekem is sokat segítene, ha nyilvánosság előtt mesélném el, de azért is, hogy ő ne gondolja azt, hogy ezt büntetlenül, egy szó nélkül megteheti velem... Még ha tán esélyem sincs a bíróságon, nekem elég az, ha mindenki megtudja róla... Mert hogy ugye köztudott, hogy a nemi erőszakok milyen iszonyat nagy százaléka nem az utcán, vad idegen által történik, hanem éppen kapcsolaton belül, vagy legalább ismerősi szinten...

Szóval nagyon sajnálom, részvétem, és kiáltsd világgá ÉS menj el szakemberhez, tényleg (pl. NaNe), magától ez sosem fog megoldódni, életed végéig cipelheted magaddal ezt a súlyt, minél hamarabb állsz neki feldolgozni, annál hamarabb léphetsz túl rajta, de persze megsemtörténtté úgysem tudja senki és semmi tenni sajnos... :(

És még egy fontos gondolat: az orgazmuskészség pedig egyáltalán nem feltétlenül függ a szexuális kapcsolatok számától... Ne higgy a hencegő barátnőknek meg sorozatoknak vagy egyéb híreknek: a legtöbb nő negyven éves korában él át először igazi orgazmust... Csak hogy tudd... Szóval ezen meg pláne ne görcsölj... Egyelőre elég azzal foglalkoznod, hogy élvezd a szexet, hogy akard, az elejétől a végéig, és ne legyél az orgazmustémára úgy rágörcsölve, mert az meg olyan, hogy minél jobban akarod, annál kevésbé érheted el - az majd úgyis jön magától, ha tényleg jó és élvezed amúgy az egészet... Ja, és az önálló gyakorlást én is ajánlom, az biztos, hogy abból sokat lehet tanulni: hogy neked mi esik jól és mi nem, hogy mi, hol és hogy érzékeny és hogy nem, és főleg tényleg úgy, ahogy vki írta: hogy hogy is kell ellazulni... Mert ez a legfontosabb... A nő úgy működik, hogy csak akkor nyílik ki magától is az "aranykapu" ;), ha kellő lazaság van mind lelkileg, mind testileg... ;)

Hajrá, én drukkolok minden szinten! :) (bár így lassan öt évvel a kérdésfeltevés után most már inkább azt kérdezném, hogy most mizu, jelentkezz! :D)

2015. máj. 22. 15:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!