Csak szerintem furcsa?!
Figyelt kérdés
Ha el kezdek valalivel vagy ismerösökel beszélgetni és el jutunk pdáig a kérdésig hogy van/volt már valakid én meg erre válaszolva hogy n volt és nem lessz akkor kicsit mérgesen meg le nézöen nézz rám késsőbb meg nem is szól hozzám. Csak szerintem furcsa? Ha inkább egyedüll akkarok lenni a saját dolgaimra koncentrálni és nem más embere/más dolgokra mondom neki hogy dolgozok gépezek motorozok stb de mongya hogy ez igy nem lesz jó stb de szerintem ez a normális nállam szerintetek miért ellenzik ezt 17/F##solo-life
2019. aug. 4. 22:41
1/3 anonim válasza:
Mert tudják, mennyivel jobb egy nő, mint állandóan csak recskázni.
2/3 anonim válasza:
Szia!
17 évesen még valóban ráérsz párt választani, DE ha úgy döntesz, hogy szingli maradsz, az is a te magán ügyed.
Tudom, hogy ebbe mások mennyire szeretnek beleszólni, faggatni erről, de igazából nincs sok közük hozzá.
Egyszerűen mond azt:
- Erről nem akarok beszélni, bocsi.
Aztán majd megunják, hogy erről kérdezősködjenek.
3/3 anonim válasza:
Az biztos hogy nem a nyelvtannal ütöd el a felesleges idődet.
Amit csinálsz az oké, de ha csajt akarsz, akkor gondolj arra hogy az elvesztegetett időt senki nem adhatja majd vissza neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!