Szerintetek együtt vannak?
Van egy fiú az osztályból aki nekem nagyon tetszik de, nem tudom el dönteni hogy most megint össze jött az exevel. Viszont az exe mindig ott van a barátaival is de a fiú titkolja de a barátai meg jelöli hogy ő is velük van. Ezért szóltam egy barátnőmnek hogy írjon rá mert ő is abba a suliba jár ahova ez a lány és figyeljetek ez miii?
Szia :) ne haragudj de mindenhol feeltűnsz ahol Bálint is :) most akkor együtt vagytok vagy csak barátok..? Ha együtt akkor minek a titkolózás.
Erre a lány :Szia! Nincsen semmilyen titkolozas
Szerintetek?
50%
mert pl nem titkolóznak, nincs is mit, nincs is semmi.
Vagy pedig nyíltan vannak együtt.
Tehát ennyiből én pl nem tudnám leszűrni, de egyébként szerintem hagyjátok békén őket, a pasi majd nyit feléd, ha bejössz neki. De ha jól elvannak, és "észrevett" pl, "tud a létezésedről", és nem nyit feléd, akkor semmi. Meg pl tényleg ne is nagyon vájkáljatok mások életében; mert megsértődhetnek rajta, meg pl amint látod, nem is kötelesek válaszolni. :) Úgyhogy amúgy meg hagyjad szerintem. :) Amúgy lehet, hogy még ők se tudják most még jelenleg, hogy hányadán állnak, azért nem adott egyenes választ. Vagy pl féltékeny lenne, ha az a barátnőd, aki ráírt, meg próbálná fölszedni azt a csávót. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!