Szerintetek megéri egy olyan füzetet vezetni, amibe tematikus listákat írok? (bővebben lent)
Figyelt kérdés
Pl.: helyek, ahová szeretnék eljutni
tárgyak, amikre vágyom
nevek, amik tetszenek
repertoár (hangszeres)
milyen programokat csinálnék (egyedül/barátokkal/párral)
hogy rendezkednék be egyedül
stb...
Van-e értelme még ennek? Vagy manapság már nem divat leírni ilyen konkrétan?
Csak azért gondolom, hogyha esetleg évek múlva visszaolvasom, akkor abból mi valósult meg, mi az, amit akkor már nem írnék fel, de most fontosnak tartottam.
2019. júl. 30. 20:15
1/6 anonim válasza:
Megéri hát!
Ha leírod és foglalkozol a vágyaddal, hamarabb valóra válik!
2/6 anonim válasza:
Szerintem naplót írni van értelme. Amelyben leírod a terveidet, vágyaidat élményeidet, megfigyeléseidet a világról, eseményekről. Nagyon hasznos. Vegyél egy jó kis könyvet/ füzetet, és töltőtollal, írjál. Azonkívül, hog jó lesz visszaolvasni, rendkívül hozadékként fejleszti a kifejezőkészséged. Minden író ír naplót- ez olyan, mint zenésznek a skála. Napi ritmusban érdemes leginkább - minden nap pl este 8-tól tíz perc.
3/6 anonim válasza:
Bakancs listának hívják. Am nekem is van, és számomra van értelme a többi meg nem érdekel.
4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm, mindenkinek 👍 ment. :)
2019. aug. 6. 10:59
5/6 anonim válasza:
Persze h van. Növeli a kreativitást és a célok kitűzése minden törekvés alapja. Ezenkívül összetartja az elmédet is.
6/6 anonim válasza:
Ez milyen egyszerű, és mégis milyen jó ötlet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!