Emlékeztek arra lábgombás reklámra, mikor kicsi sárga manók felnyitották a körmöt, és befertőzték? . Azóta nem foghatja meg senki a lábujjamat csak én .! .
Figyelt kérdés
2010. júl. 10. 22:14
1/11 anonim válasza:
Én emlékszem :D
Kevés olyan beteg reklám van, mint az volt :)
2/11 A kérdező kommentje:
Höhöhö , az egyszer már biztos >.< .
Szerintem a legundorítóbb reklám is :S:$xD...
2010. júl. 10. 22:19
3/11 anonim válasza:
Én is emlékszem arra az ásókás reklámra. XD
Nagyon guszta! :S
4/11 anonim válasza:
na és mennyire para az a reklám, amiben a hapsi körberohangál az öltöző függőleges falán...:D
5/11 anonim válasza:
Igen, Ásókáék ott laktak a köröm alatt :-)) Strandon is látni ilyet, főleg idősebbek nagylábaújján :-)))
6/11 A kérdező kommentje:
ááá ne is emlegesd x).
2010. júl. 10. 23:27
7/11 anonim válasza:
http://www.youtube.com/watch?v=WI9J7MoBZbY
elég undorító reklám:D ahogy felnyitja a körmét áááh.. :S:D
8/11 anonim válasza:
én olyankor mindig simogattam a lábujjkörmöm. x'dd wá nem bírom az ilyen dolgokat.
9/11 anonim válasza:
jajjj!Mikor felnyitja,az nekem mindig úgy fájt!:(
10/11 anonim válasza:
wááá végom jah a reklámot...és nekem is mindig fájt ahogy felnyitotta a körmét...de nekem minden ilyen dolog fáj:D pl ha vmi orvosos filmben összevarnak valakit...jajj az de tud fájni><
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!