Hűvös éj - mennyiért állítanád be csengőhangnak?
Nem a véleményével van a baj, hanem azzal, hogy nem tud magyarul írni. Mindegy.
Szóval a kérdésed mentes a humortól, de nem gondolom, hogy vicces vagy kellemetlen lenne, ha a emberek között így szólalna meg a telefonom. Szóval kifejezetten nem szándékoznék ezt beállítani, de nem is ellenkezem ellene.
Szuper mindig is csíptem az ilyen embereket.
Akiknek a legnagyobb bajuk mindig is a helyesírás, volt, nem pedig maga a tartalom. Ne írjak ok. Akkor én is kérhetem ,hogy inkább tartsd meg magadnak a véleményed ? Már általában letojom az ilyen embereket , mert nekem megvan az okom amiért így írok, hidd el nem azért mert lusta vagyok stb. Épp elég időt töltök a helyesírás ellenérzésével. De még sajnos így is bekerülnek ilyen bakik. Sokszor maga a helyesírás ellenőrző viccel meg. De szerintem akkor nem érdemelnék írási jogot ha egy kicsit se törődnék ezzel. Már itt is írtam többször is. Több gondom is van e téren (Nem mentségként) Ha szerinted csak az írhatna ,aki helyesen ír . Akkor igen szegényes lenne a világ. hiszen attól még hogy könnyen írsz helyesen, máskülönben lehetsz egy sekélyes ,humortalan, és nem mellesleg más területeken visszamaradott.
Amúgy adok egy tippet , ha neked szúrja a szemed az írásom lépd át ,ki van írva a hozászolásom fölé a nevem, szóval nem lesz nehéz, gondolom nem esik nehezedre.
Egyszerűbb, mint lepontozni, és leszólni valakit .
Ja és gratulálok hozzá hogy helyesen írsz, ettől biztosan értékesebb ember leszel.
ellenőrzésével.
A hibáimat , még az ellenőrző is félre értelmezi. Én meg őt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!