Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Hol van bátonyterenye?

Hol van bátonyterenye?

Figyelt kérdés
ugy hallotam szlovákiába mert ott lakik unokatesóm azt mondta szlovákiába van! de szerintem hazudik!
2010. júl. 9. 13:47
 1/8 anonim ***** válasza:

[link]

Ez magyarotszágon van, amint látod, csak kisebbítsd a térképet.

2010. júl. 9. 13:53
 2/8 anonim ***** válasza:
Ajánlanék egy Magyarország térképet a figyelmedbe, ott pedig főként Nógrád megyére összpontosíts! :-)))))
2010. júl. 9. 13:53
 3/8 A kérdező kommentje:
de laknak ott cigányok???:S
2010. júl. 9. 13:57
 4/8 anonim ***** válasza:
szép számmal
2010. júl. 9. 14:00
 5/8 anonim ***** válasza:
59%
Há dicsak, még Győzike is Nógrában íl.
2010. júl. 9. 14:03
 6/8 A kérdező kommentje:

jah:S talaltam egy linket ezek bátonyi srácok mostmár értem mért tagadja unokatesóm a lakhelyét:S

[link]

2010. júl. 9. 14:37
 7/8 anonim ***** válasza:
Én kisterenyén lakom(az is bátonyterenye,csak 2részre van osztva: Bátony-Terenye..kb 10perc az ut,de egybe van ezért Bátonyterenye) szóval Kisterenyén van egy rész ahol szinte csak cigányok laknak,de a többség magyar hálaistennek'...én nem tagadnám le,mert szerencsére a legnormálisabb részen lakom,unokatesód lehet azért tagadja,mert a cigány részen lakik,lehet éln is tagadnám..:D
2010. aug. 16. 12:47
 8/8 anonim ***** válasza:

Nézd meg a térképet. Keresd meg a 21.-es utat(Madách Imre utca) Menj végig azon találsz egy olyat hogy bátonyterenye vasutállomás.

Ahol cigányok laknak a következő: Várhegy út,Dankó út,Kúria út,Ady Endre,Rákóczi,Hunyadi jános.

Arrafelé nem ajánlatos sötétben sétálni mert ezek soha nem alszanak...

(előző voltam)

2010. aug. 16. 12:57

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!