Mit szólnátok egy Gyakorikérdések találkozóhoz?
Figyelt kérdés
2010. júl. 7. 19:58
11/26 anonim válasza:
nagyon jó ötletnek tarom, tuti ott leszek! majd hívjatok fel ha megvan az időpont!
12/26 anonim válasza:
Utolsó előtti! Valahogy én is így képzelem el. És én is elmennék :D
14/26 Volt1xkérdés válasza:
nekem is teccik és csak felhasználónéven lehet bemutatkozni és llenne a sexifiútól a sajtkrém 34 en keresztűl cyberlolita negyvenezerig mindenki és jólenne :D
én is bennelennék :D
17/26 anonim válasza:
"Jelenleg 185 822 regisztrált felhasználónk van, közülük az elmúlt 24 órában 9 350 járt itt. A regisztráció nélkül böngészők száma ennek sokszorosa (kb. 100 000 - 120 000 látogató jár honlapunkon naponta)."
Nem tudom, hogy hol férne el kb. 9,350, ember beszélgetés szinten, de nem rossz ötlet.
18/26 anonim válasza:
hát akkor menjünk csak regisztráltak
el tudjátok képzelni?azt mondja az egyik:képzeld nekem egy állat ezt írta....
erre a másik:te köcsög az én voltam bummm...
benne volnák amúgy :D
19/26 anonim válasza:
hááh:D jó poén lenne:) amúgy utolsó előtti, szerinted mindenki elmenne?! dehoogyis..
20/26 A kérdező kommentje:
ja hát épp ez lenne jó, h cs azok jöjjenek akik sokszor vannak itt! Különben az eddigiek alapján csak tinenpáran lennénk! De sztem jó lenne! Asszem lehetne röhögni nagyokat!
2010. júl. 8. 18:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!