Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Hogyha felolvad a hó akkor...

Hogyha felolvad a hó akkor hova tűnik belőle a fehér?

Figyelt kérdés
Titeket os nagyon furdal ez a kérdés?
2019. máj. 30. 18:31
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Ez engem is izgat, csak más oldalról.

Ha leég a tűz, hova tűnik belőle a vörös?

2019. máj. 30. 19:20
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Én a Mészáros Lölóra gyanakszom, az harácsol össze minden francot.
2019. máj. 30. 20:11
 3/6 anonim válasza:
100%

Csá

átlátszó lesz

2019. máj. 30. 20:11
 4/6 anonim ***** válasza:

A festőmanók befestik barnára, zöldre. :)

Nemtom, amúgy lehet, hogy tejjé változik és megiszi egy cica.

2019. máj. 30. 20:24
 5/6 anonim ***** válasza:

Nem tudom de amikor kiskoromban nálunk hegesztett egy jópofa fazon,kérdezgettem tőle minek van ilyen érdekes szaga ahogy szikrázik a fém,ugye kiég belőle valami?Kérdezgettem aztán mondta hogy az igazából az a forszáj szaga.

Szerintem ilyenkor fenn északon még mindig nagyon hideg van.Szerintem biztos Moszkvában tudják.Ott nagytudású emberek élnek.Szerintem Csamangó Józsi bácsi tudja.

Ő mondta,Leninnél mindig volt 40 liter víz a belsőzsebében.

2019. máj. 30. 22:54
 6/6 anonim ***** válasza:
#3 Szerintem Lölőnél biztos van pár 2 és fél méteres alu létra.Legalábbis a Szarvasi kávéfőzőgyárat átállíthatnák alu létra gyártására.Úgyis pár napja láttam valamelyik fő lefolyó csatornán hogy kellene sok juhász,átképzik őket.Alcsútról is hiányoznak,csak ne mászkáljanak hajnalban az úton plakátot ragasztgatva.Hanem a gulyát őrizzék kussban.Vagy menjenek szépen árut töltögetni multiba a barkácsosztályra.
2019. máj. 30. 23:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!