Ezt hallgasd végig! Besírsz :'D Valaki leírná nekem, mit mond, miről beszél egyáltalán? Egy szót sem értek. X'D
tudja mi történt? Csabi ül a széken és egyszer csak így puff székestől...eldől?(nem értettem az utolsó szót xD)odamegyek,Csabi nem lehetsz ilyen hülye! kimegyek leülök a padra..
ennyit értettem csak bocsi xDxD
Tudja mitörtént? Csabi ül a széken és egyszer csak így puff...székestül eldől...mondom neki csabi nem lehetsz ennyire hülye.kimegyek leülök a padra,ugyanezt bejátszom,így pffff.Én már annyira...figyeljen annyira tudtam konkrétan minden szót utána nem értem mit mond,aztán....Magdi anyus szalma a fejemen,még egy jót vakarózni sem lehet..vmi Kati a fejem(ezt sem értem xD)...bocsánat...nembírom kész..Szegény Lajoséknak búcsúzoul főztem egy olyan sz*rt,hogy az borzasztó,pedig abba aztán a szívem lelkem benne volt...jaj istenem má kész nembírom...szóval,nem tudom miről akarsz te beszélni,nembirom...nem bírom qrva jó...(annyira röhög hogy nem értem az elejét)...főzés közben két ilyen alfaállapotos pillanatomban,amikor igy :OOOO,akkorse...(nem értem megint)...és qrvára nem tudtam mit akarok csinálni..amikor a köténybe törli magát azt sem értem:D...bocsánat...nincs egy papírzsebkendője?
Na hát ennyi:D:D:D a nagyját letudtam írni :DDD azt hiszem :DD
Ez tetszett:
- Hogy érzi magát?
- Kurrva jól XDXD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!