Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Mit csinálnátok ha valaki...

Mit csinálnátok ha valaki kihúzná alólatok a széket nyilvános helyen? :D

Figyelt kérdés
[link]
2019. máj. 11. 14:09
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Nekem lehetne belőle komoly bajom ugyanis gerincsrévem van. Nem nagyon látszik kívülről, fiatal vagyok és gyógytornzáok is, de néha csak egy sima előrehajlástól is beáll a derekam. Egy ilyen esésből lehetne számomra műtét is (aminek szintén van kockázata.)
2019. máj. 11. 14:45
 12/15 anonim ***** válasza:
Akko batyam kijo e megyibo sozt megveretem batyamul.
2019. máj. 11. 15:08
 13/15 anonim ***** válasza:
Ezeket màr tuti volt hogy elkaptàk és megverték de azt nem fogjàk kitenni. Vagy csak kamu az egesz, megjatszas csak az is lehet.
2019. máj. 11. 16:58
 14/15 anonim válasza:
Nálunk álltalánosba az egyik gyerek a matektanár alól húzta ki a széket. Mi csak annyit láttunk belőle, hogy a lába a levegőbe.😂
2019. máj. 13. 06:46
 15/15 anonim ***** válasza:
En már húztam ki baratnőm alól a széket még általánosba, csak azért is mert azt mondtak a hátam mögött ülők, hogy nem merem. Nem vette a poent, az óra közepén alkezdett ordítozni.
2019. máj. 16. 18:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!