Ha kiderülne hogy a pasid vérfarkas, mit tenél?
Figyelt kérdés
2010. júl. 6. 13:41
11/22 A kérdező kommentje:
lool 14:24 -es....szegényt kitennéd?
2010. júl. 6. 16:11
12/22 Geráppááá válasza:
szerinted nem olvastál kicsit sok twilightot esteleg?XD
13/22 anonim válasza:
Mézet ennék, és terhes lennék! ;)
14/22 A kérdező kommentje:
jaj má megint ez a micimackós?? XDXD
szeretem a twilightot de vámpírfan vagyok....:D
2010. júl. 6. 18:16
15/22 anonim válasza:
vennék egy erősebb szemüveget...
16/22 anonim válasza:
Ha Taylor Lautner az, akkor no problem.:D
17/22 A kérdező kommentje:
XD
2010. júl. 7. 08:47
18/22 anonim válasza:
áhh egy izmos indiánpasas? grrrrr!!!
tudja valaki a számát?
Lautner-fan
werewolves for ever!
19/22 anonim válasza:
14:45 vagyok.
Team Edward-os vagyok és vámpírfan,de egy izmos indiánsrácnak én sem tudnék ellenállni...Végül is,Taylor Lautner tök jól néz ki:D
20/22 Toreador válasza:
Én szoktam a barátomat azzal piszkálni, hogy márpedig higgye el nekem, hogy ő egy vérfarkas. Szép barna bőre van, fekete a haja, mindig borostás, a mellkasa, hasa is szőrös, izmos is, és imádom. Meg nekem a szeme is gyanús egy kicsit, nagyon szép sárgásbarna szemei vannak. De persze nem hiszünk bennük, de jó ezen viccelődni. Szóval ezek után igencsak meghökkennék, ha egy nap egy farkas nyitna ajtót helyette. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!