Nem lenne célszerű betiltani a nevetést?
Figyelt kérdés
Amíg az emberek röhögcsélnek addig is áll a termelés. Ezzel megkárosítják Magyarországot.2019. máj. 1. 17:36
1/9 anonim válasza:
Én a hétvégéket tiltanám be, nem kell pihenni, dolgozni kell, így mit szólnak a multik? Pihen majd az ember eleget HA!!! nevetést nem tudod betiltani, mert mondjuk börtönnel büntetnéd akkor addig sem dolgozik a robot.
2/9 anonim válasza:
Á, csak magas adót kell kivetni rá. Aki nagyon nevetni akar, nevethet, de az állam is jól jár vele ;)
Csak nehogy tényleg valaki potenciált lásson az ötletben :D
3/9 anonim válasza:
Próbáld meg beterjeszteni ezt törvényben!
Kiröhögnek!
4/9 KiTudja01 válasza:
Xddddddddddd
Várjunk már betiltották a nevetést?
Jaj ne már itt is van a SWAT!!!
5/9 anonim válasza:
Szerintem meg csak hétvégén kellene dolgozni, hétköznap hagyjanak békén. A termelés meg rohadjon meg.
6/9 anonim válasza:
#5:
Megállj csak, Lakli, 1x majd arra ébredsz, hogy nem lesz mit enned...
7/9 anonim válasza:
Na hát ha betiltanák, akkor az alkotmányjogászok halálra nevetnék rajta magukat.
8/9 anonim válasza:
Vagy kötelezni lehetne az embereket, hogy itt a Humor rovat kérdéseit olvassák. Az élettől megy ez a kedve annak, aki ide téved. Egyetlen vicces dolgot nem találtam még itt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!