Április 1 ötletek?
Amit én április elsején mindig csinálok (de tényleg mindig):
- pislogás
- ürítés
- evés-ivás
- alvás
- lélegzés
Ez kiegészíthető tüsszentéssel, ásítással, böfögéssel, kacsintással, mozgással. Ha vállalkozó szellem vagy, kipróbálhatod a beszélést is. Igazán jó mulatság.
Reggel bemegyek az irodába. Kidobom a képernyőre ragasztott Teletubbies posztert. Pislogok nagyokat, miért nem mozog az egér... Aztán leveszem az aljára ragasztott "HAHA" feliratú posztitot.
A fiókomba nyúlok; a bögrém helyett cumis üveg akad a kezembe...
Betölt a gép közben. A telefonom csörög; valaki egy borzasztóan nehéz, komplikált, nehezen megoldható gondját regéli sírva, majd elkezd röhögni... kiderül a kollégám az. Rácsapom a kagylót.
Jön egy email a főnöktől, hogy holnaptól ki vagyok rúgva, de tudom, kamu. Törlöm is.
Megnyitom a naptárat; április 1 van... bolondok napja.
A szemeim könnybe lábadnak. Az emberek ilyenkor megtréfálják egymást - velem a kutya se törődik.
Szóval így telik az április 1... Mindig várom a tréfákat... és csak várom... és várom... :/
:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!