A gyakori kérdéseken azért zöld színű a felpontozás, mert a tulaj fradista?
Figyelt kérdés
gyaki, maki2019. márc. 25. 13:44
1/21 anonim válasza:
Vagy azért, mert környezetvédő.
2/21 anonim válasza:
A világon számtalan csapat van, amelyiknek zöld a vezérszíne.
3/21 anonim válasza:
A zöld szín nyugtató hatású, és a reménység színe is. Azt hiszem lehetne az egész oldal zöld hátterű. :)
4/21 anonim válasza:
Mert ufó. Ezért piros a lepontozás; az ufók ősi ellensége a cseresznye...
5/21 Wadmalac válasza:
Utoljára általános suliban a pontozásban volt pozitív a piros. De ott meg a fekete volt a negatív.
A fészbúk meg kék oszt kész.
6/21 anonim válasza:
Óhh, Wadmalac, azok a régi szép idők. Amikor elvárás volt az öt piros; egy feketéért fejmosás járt, kettőért már haza se mert menni a gyerek :D Persze akadtak kivételek - 1-2 gyerek, akinek notóriusan 5 feketére volt fordítva a korongja már hétfő harmadik órában :D
7/21 anonim válasza:
Persze kék korongok voltak a rosszak, ahogy írod, nem tudom, miért hívtuk feketének.
8/21 Wadmalac válasza:
Nekem alsóban még volt piros nyuszi meg fekete boszorkány bélyegző is, tanárnő nyomta a füzetbe osztályzat helyett.
9/21 anonim válasza:
Wadmalac, kár, hogy nekünk nem volt. Nekünk csak tollal belerajzolt egy piros pontot, ha jól megcsináltuk a feladatot; most féltékeny vagyok. :/
10/21 Wadmalac válasza:
Azért volt más retorzió is. Kedvencem az az osztályfőnöki intő, amit azért kaptam már elsőben, első félév elején, mert olvasás órán a pad alatt sci-fit olvastam. Plusz a tanárnő év végéig elkobozta a könyvet.
Konkrétan azon az órán, ahol éppen elvileg olvasni tanítanának meg, pad alatt könyvet olvasni szerintem nem az az égbekiáltó bűn. A könyvet elkobozni, azt meg már akkor kissé kontraproduktívnak éreztem.
:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!