Két Gyurcsány megy a sivatagban. Valaki tudná folytatni ezt a viccet?
Figyelt kérdés
2010. júl. 3. 18:32
3/11 anonim válasza:
...Már majd szomjan vesznek amikor találkoznak Orbán Viktorral, aki így szól hozzájuk: Kértek vizet?
Mire az egyik Gyurcsány: Fasisztákkal nincs párbeszéd!
4/11 anonim válasza:
wááá
ez már fennakadt trágáságszűrőn xDDD
elküldöm E mail-ben! aki még akarja annak is elküldöm :D
5/11 anonim válasza:
en is kerem e mailben kedves utolso
7/11 anonim válasza:
Ma 19.50:
Megváltoztattad már a nevedet MSN-en?
8/11 anonim válasza:
... Megszólal az egyik: Elku*tuk! Helyesli a másik: Nem kicsit, nagyon. Ekkor Orbán közbelép, és egy Chuck Norrisos pörgő rúgással leveszi az egyik Gyurcsány fejét, majd megjegyzi: Te vagy az a híres egyfejű, a neved is annyi, csak SÜSÜ... Később egy Úr, Vona -kodva megkérdezi Orbánt, hogy ha két út van előtte, az egyik fel, a másik le, merre menne tovább. Orbán válasza a következő: Én fel, a frakció El. Erre az immár egyfejű Gyurcsány megjegyzi: Ekkora bösszmeséget még ország nem csinált, mint amit mi csináltunk...
9/11 anonim válasza:
Ez jó... xD
Sajna én ilyenkor már hulla vagyok. xD
De szupereket írtok! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!