Vajon az evolúció mit csinál, amikor unatkozik? Felesége mit szól a hobbijához?
Előre is köszönöm a tippeket! :D
[(Csak szép kommenteket lehetőleg, ami nem sért senkit!!:D)]
Hosszabb történetek is jöhetnek kifejtve! :D
-Mi az? Nagy, zöld, szőrös, 10 szeme van, hatalmas agyarai, hosszú, pikkelyes, nyálkás csápjai, és éles karmai vannak?
-Nem tudom.
-Én se, de szerintem le kéne szedni a válladról.
:D :D
Ha az evolúció lerészegedik, olyan csodás lények másznak elő a markából, mint mondjuk a kacsacsőrű emlős.
Csőrös emlős, ami tojást rak, és még mérgező is. Mi a feneee?
Meg ott van például az unikornis és a zsiráf esete. Melyik tűnik életszerűbbnek? Egy fehér ló, szarvval a fején, vagy egy kva magas ló, hosszú nyakkal, két szarvval, sárga alapon barna foltokkal?
Evolúcióné örül, mikor evolálnak.
[(Remélem, hogy nem sért meg ez senkit!)]
A kérdésre a válasz egyszerű.Gondolkodik a revolucion.Szerencsére csak ritkán ér rá unatkozni és ezért csak pici vissza lépés történik.
Én multkor beszélgettem vele és megkérdeztem meddig akarja még folytatni a tevékenységét?Mert mi tagadás már nagyon eljárt az idő felette.Válasza csak hümgetés volt meg sohajtózás.Aztán csak annyit válaszolt diplomatikusan,hogy a fene tudja,majd ha megunom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!