Kérsz parasztszendvicset Titanic-koktéllal? (lenn a recept)
Figyelt kérdés
az én egyedi receptem ami menüként szabadalmaztatni fogok a Mcdonad's-ban is és egy csomó pénzt keresek vele:)
parasztszendvics: két szelet kenyér, közte egy harmadik
Titanic-koktél: jeges víz
:D
2010. júl. 2. 21:52
11/18 anonim válasza:
Hát... nem is tudom, kipróbálom-e... a víz nagyon erős ital :S fenn tartja azokat a nagy hajókat
12/18 anonim válasza:
meg elönti a fél országot...! Igyunk inkább H2O-t!
"fenn tartja azokat a nagy hajókat" :D még jó, h TITANIC koktél a neve mi? XD
13/18 anonim válasza:
H2O? viccelsz? az valami veszélyes lehet, nem? kémiából mintha vettük volna, de túl bonyolult volt... áh, nee szórakozzál itt velünk:)
14/18 anonim válasza:
Hát ilyen színtelen, szagtalan lötty, én sem ittam még, de sokan úgy hallottam abban fürdenek. Nem értem miért nem tejben-vajban? mi abban szoktunk! háhh, mivé vált ez a világ... ?!!!
Valami hidrogén meg okszigén vagy mi van benne, vmelyik ráadásul kétszer is! Nem értem mé? Egy má nem is elég?!!!
Nemtom Ti hogy vagytok vele, de én maradok az aqua-nál!:S
15/18 anonim válasza:
És ezt azt mondod, h te találtad ki?
/facepalm...
16/18 anonim válasza:
És ez? Egy szelet kenyér, rajta még egy, és egy pohár, ajándék vízzel.
17/18 Kriszti83 válasza:
Hűha, fincsinek hangzik ;)Gondolom a recept szuper titkos :D De majd megkóstolom és leutánozom :)
18/18 anonim válasza:
A víz nem csak erős, de tudtad-e, hogy akik meghaltak 100%-uk ivott belőle?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!