Ha elvisznek magukkal a földönkívüliek az űrhajójukkal ki kell fizetnem az utazási költségeket oda-vissza?
természetben is ledolgozhatod náluk
mindegy férfi vagy vagy nő
végigmegy rajtad a teljes legénység
:D
Igen ki kell.Mennyire számíts? 1 fényév 100000ft plusz Áfa.Az Áfát természetesen az adott országban (tehát Magyarországon) kell befizetned ahonnan elvittek .Légtér használat stb. De a rossz hír mire visszahoznak itt a földön eltelik 100 év.Tehát az Áfát még egyszer lehúzzák rólad.Tehát jobb ha ott maradsz ,kis plasztikai műtét után kérheted az állampolgárságot ott is.De javaslom a Galaxis útikalauz stopposoknak című alapművet ,ha nincs rá kereted.
ui: Légyszi add át üdvözletemet a föld népe nevében, és hogy békével jöttünk .Vagyis a te esetedben békével hoztak.
#6:
Rosszul tudod, a Pomrániai csiovosz most értékesebb.
A Spirál Galaxisban meg azt hallottam, most az űrpiacon akciós a trákászörp, szóval én azt tudom ajánlani, mert rubumánvirág nektárral nagyon finom tud lenni, az a növény amúgy is nagyon ritka árucikk, mert a Gemini pusztán terem csak, a Shamalí-k bolygóján.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!