Ha elkezdem a legelső résztől nézni a Barátok Köztet, mikor érhetek ugyanoda a nézésben, ahol a TV is tart ugyanakkor? XD
Figyelt kérdés
Úgy értem, hogy a létező leges legelső résszel kezdve, egyet se kihagyva, és mondjuk minden nap 2×‒3× annyit nézve mint amennyit a TV egy napon lead.
Tegyük fel, ma este kezdem.
X időben ugyanott tartok, ahol szintén X-kor a TV is.
X=?
2019. febr. 13. 20:19
2/7 anonim válasza:
21 éve megy.
Ha kettőt nézel naponta, akkor 21 év múlva éred utol a sorozatot.
Ha hármat nézel naponta, akkor kb 11 év.
3/7 anonim válasza:
Miért, van ahol fennvan az összes rész?
4/7 anonim válasza:
Én emlékszem, mikor elkezdtem nézni, még suliba jártam, most meg már dolgozom. Minden sorozatnak csak a legelső részét nézem meg és olyan, mintha a többit is láttam volna. Ezt könyvben is kipróbálhatjátok, csak ne otthon, mert az veszélyes!
5/7 anonim válasza:
Jelenleg a 9263. résznél tart, de gondolom már a 10000. fel van véve.
6/7 anonim válasza:
tiszta poén belegondolni, hogy már ennek az eleje is retró, mint a Szomszédok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!