Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Tapasztalatokra lennék kíváncs...

Tapasztalatokra lennék kíváncsi vagy én csinálok valamit rosszul? Nem tudom hogy megy ez.

Figyelt kérdés

szóval nálam még soha nem jelent meg egy nő hirtelen a fürdőszobában kezében egy ingyen arieles flakonnal amikor pakolom ki a ruhákat szárításhoz, hogy inkább ezt használjam, mert milyen jó a foltokra stb.

nálatok volt már?

2010. jún. 30. 20:57
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Nekem akkor állított be amikor pakoltam be a ruhákat a mosógépbe. De én leütöttem és bedobtam a szemetesbe .
2010. jún. 30. 21:00
 2/8 anonim ***** válasza:
Nálam a hisztériás wcpucolos-hosszabb-illatosítóért-könyörgős p*csa volt. ledugtam a torkán a wckefét és kirugdostam a házból:)
2010. jún. 30. 21:01
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Neee már! Kölcsön adod?

Itt a sok foltos cucc.De hozzon magával jó sok flakonnal, mert ha egy ruhára ráöntenek egy fél flakonnal, akkor ide egy egész kamionnal kell! :DDDD

2010. jún. 30. 21:02
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Nálam járt már.

Kimostam, de foltos maradt...

2010. jún. 30. 21:10
 5/8 anonim ***** válasza:

Nekem a mosógépből szokott előugrani ilyenkor, és tartja a markát:/

Csak 100-ast, 200-ast fogad el^^

2010. jún. 30. 21:11
 6/8 anonim ***** válasza:

nálam se járt...

engem Törcsi üldöz és mondja, h mindig legyen nálam törölköző...

2010. jún. 30. 21:20
 7/8 Geráppááá ***** válasza:
én másnál ugrottam elő;O
2010. jún. 30. 21:38
 8/8 anonim ***** válasza:

jeee...törcsi a spanom mindig együtt spanglizunk a mosógép előtt ülve..és lazulva nézzük h forog a cuccoss...:D

t

2010. jún. 30. 22:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!