Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Megéri még iPhone 4s-t venni?

Megéri még iPhone 4s-t venni?

Figyelt kérdés

Elegem van, hogy kukába való hulladéknak nézik a telefonomat, mert kinai márkája van.

Ha vennék egy iPhone-t akkor lehet felnéznének rám.

Nem játszok a telefonnal csak alap dolgokra kell.

Most tudnék venni használtan egy iPhone 4s 16Gb-s okostelefont. Nagyon jó állapotban van és független.

25-ért meg tudnám venni.

Ha megveszem, akkor én is leszek "valaki" és nem csak egy "csóró"?

2019. jan. 25. 23:26
1 2 3
 21/25 Wadmalac ***** válasza:

"Nem kell megvennem. Van egy a szekrényben. Néha elő is szoktam venni. :D"

Na ugyehogyugye.

Annak az értéke napról napra felfelé megy és még használható is 30 év után.

Egy Iphone4 majd 100 év múlva lesz muzeális érték. Működésképtelenül. :)

2019. jan. 29. 07:53
 22/25 anonim válasza:
Ne állj be a sorba, ne legyél olyan mint a többi. Vannak telefonok amik sokkal jobbak mint az iPhone-ok. Az iPhone csak divat telefon, egy hulladék az egész, hamar merül, hamar törik, hidegben lefagy vagy kikapcsol, csak a baj van vele és viheted mindig szereltetni. Talán az ujjabaknal nincs már ennyi probléma, de a 4s nél tuti vannak ilyenek. A Huawei egyébként már rég odaverte az iPhone-t csak megemlitem.
2019. febr. 14. 19:48
 23/25 anonim ***** válasza:
Nem éri meg.Ha menő akarsz lenni vegyél egy Samsung Galaxy S10-et.
2019. febr. 20. 21:36
 24/25 Wadmalac ***** válasza:

Megnéztem tegnap az S10 széria bemutatóját, már látom, hogy a következő valószínű telóm S10+ lesz.

Hozzátenném, a dolognak köze nincs a menőséghez. Lexarom. De jól ki tudom használni a képességeit. Nekem ez munkaeszköz, fényképezőgép, videokamera és a dokkolóval asztali pc egyben, ez számít.

Kínai teló: szerintem egy Xiaomi Mi Mix 3 vagy Vivo a kiugró kamerájával és a notcht- és keretmentes képernyőjével kínai létére is sokkal de sokkal "menőbb", mint egy Iphone.

És még praktikusabb is. De ha tényleg a menősködésre van élezve a téma, ez gondolom sajnos nem mérvadó.

2019. febr. 21. 08:28
 25/25 A kérdező kommentje:

"Hozzátenném, a dolognak köze nincs a menőséghez. Lexarom. De jól ki tudom használni a képességeit. Nekem ez munkaeszköz, fényképezőgép, videokamera és a dokkolóval asztali pc egyben, ez számít."

Ha kitudod használni, akkor hajrá. :D

Én nem tudnám kihasználni.

Telefonnak sok, a jelenlegi eszközeimet lecserélni pedig kevés.

Az ára meg annyi, amennyi. Ha megnézzük a piacot egy "normális" fényképezőgép jóval többe kerül. (Igen a minősége sokkal jobb a "normális" fényképezőgépeknek, de nem is kell mindenkinek). Viszont a telefon ára eltörpül ha azt nézzük, hogy mindennapi használatra van és a célközönség nem az általános vagy középiskolás korosztály.

2019. febr. 21. 22:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!