Ha rossz napod volt, beégtél, kínos helyzetbe kerültél, úgy érzed elásnád magad a föld alá jó mélyen? Olvasd el
Amikor a tehenészetben dolgoztam az egyik rohadt tehén szétrúgta az ólban a kaput és újat kellett tenni a helyére. Na ez azt jelentette hogy be kellett oda sétálni kb 50 métert, combig tehénszarban, be is folyt a gumicsizmámba.
Amikor odaértem nem bírtam leemelni a kaput aztán rájöttem azért mert valami gyengeelméjű egy madzaggal odaköthette az kerítéshez a kapu alsó részét.
Tehát le kellett hasalnom a szarra és a híg fos megsziárdult szar keverékben vállig benyúlva megtalálni a madzagot és elvágni a bicskámmal.
Nemhogy 3 még egy gumikesztyű se volt rajtam csak gumicsizma, rövidnadrág meg az otthoni ingem aminek feltürtem az ujját.
A másik eset ugyanazon a héten amikor nyírtam a fűkaszával a méteres füvet és nem vettem észre a tehénlepényt és az a rohadt fűkasza belecsapta az arcomba az egészet. Mivel az arcvédőm tiszta lyuk volt szemem, szám, orrom mindenem telement szarral...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!