Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » A fekete humor olyan mint a...

A fekete humor olyan mint a fehér, csak összejárkálták koszos cipővel?

Figyelt kérdés

2019. jan. 5. 05:18
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
20. Ne kapkodj mert le versz valamit.Ha nem érted a poént akkor húzz a levesbe aproléknak.Bár aki enne belőle az biztos nem élné tul.Kiváncsi vagy a lakhelyemre?Kecskemét,a többit találd ki.Írod itt a poénjaidat én meg dobom a hátast a nevetéstől.Csak csinálnád amit leírtál,mert személyes találkozáskor már a mentő sew ninne el téged.Miért?Mert a 40 tonnás nyerges kamionnal kitaposnálak és csak a betonról felvakarva tudnának konzervdobozba tenni.
2019. jan. 15. 16:25
 22/25 felkelhetetle ***** válasza:
# 21 Valamiért mindenki hasonlókat mond nekem, egészen addig amíg meg nem tudják ki vagyok. 😉 Felőlem játszhatod a macsót, de nálam ezzel sokat nem érsz el. :)
2019. jan. 15. 17:17
 23/25 anonim ***** válasza:

22.

A hóhér akar nálad bár mit is elérni!Ki vagy te,hogy bele szólsz a felnőttek dolgába?

2019. jan. 15. 21:34
 24/25 felkelhetetle ***** válasza:
# 23 Felnőtted dolgába? :D Ezt bár ne mondtad volna, ha még gyerek lennél akkor megbocsátható lenne ez a viselkedési forma, de egy felnőtt részéről elég szánalmas ha úgy viselkedik mint egy tesztoszterontól túlfűtött 14 éves gyerek. :D
2019. jan. 15. 23:10
 25/25 A kérdező kommentje:
Én addig hátradőlve nézem, ahogy visz el titeket a kiserdeg...
2019. jan. 16. 13:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!