Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » A nő is ember?

A nő is ember?

Figyelt kérdés
2010. jún. 28. 20:33
1 2 3
 21/27 anonim válasza:
91%
Aki azt mondta, h nem, a nő nem ember, akkor az saját meglátása szerint állatokkal szokott d*gni? Elég gusztustalan.
2010. aug. 18. 18:11
 22/27 anonim ***** válasza:
41%
Úgy érzem,hogy a kérdező valószínűleg egy hímsoviniszta férfi...
2011. ápr. 26. 20:59
 23/27 anonim ***** válasza:
73%

De ha a nők nem emberek, a férfiak sem azok teljes mértékben, hiszen ők is rendelkeznek nőnemű ősökkel.

Ilyen alapon max. az első férfit a világon lehet embernek nevezni, a ma élőket nem, hiszen van anyjuk, nagyanyjuk, dédanyjuk, ükanyjuk, stb., úgyhogy csak az egyik nagyon-nagyon távoli felmenőjük ember, az meg már nem számít.

Ergo ha a nők nem emberek, akkor senki sem az.:D

Ha így állunk, újra el kell neveznünk ezt a fajt, s addig az a név lesz érvényes, míg egy újabb idióta ki nem találja, hogy a nők más fajba tartoznak. És akkor szépen kezdőthet az egész előlről... ördögi kör.:D

2011. jún. 23. 16:29
 24/27 anonim válasza:
100%
Az ember egy faj. Tehát a nő is, és a férfi is az. A régi parasztdumák meg kit érdekelnek.. mikor megkérdezik tőlem, milyen kutyám van, mondom farkaskutya. "Nekünk is az van!" Bemegyek, és ott pihen egy német juhászkutya.. WTF? Nekem nevezetesen ír farkaskutyám van, de én is hibáztam, lehetett volna csehszlovák farkakutya is..
2011. aug. 9. 22:58
 25/27 anonim válasza:
anyád ember?
2011. aug. 12. 19:42
 26/27 anonim ***** válasza:
100%

a jó édes anyucid akit bas.znak mindenhol az ember??? -.-""

akkora egy segg vagy te kis szarjankó hogy az már hihetetlen..miért nem akasztod fel magad vhova???

Aki meg úgy gondolja hogy a nők pi.csák az meg egy még szerencsétlenebb szánalmas kis gyökérkezdemény

na jólvan ilyen idióta ostoba emberekkel nem is foglalkozok

szánalmas bazzz+

L19

2011. szept. 7. 09:29
 27/27 anonim ***** válasza:
Szerintem meg az a szánalmas, ha valaki így reagál egy egyértelműen provokatív értelmetlen kérdésre.
2013. jan. 19. 10:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!