2 hónapja nem jött meg de nem voltam senkivel. Lehetek e 2. Szűz Mária?
#29# : "Az Antikrisztust ne beszélj baromságot ne széditsd szerencsétlen Ő már megszülték régen na most te szentséges SZŰZ MÁRIA mesélj mikkor fogsz szülni JÉZUST mert te fogod majd irj nekem légy áldott"
Kedves!
Jézus már egyszer leszületett testben, akit "Szűz" Mária hozott a világra. Még-egy ilyen Jézus születés nem lesz. Jézus legközelebb dicsőségben fog visszajönni a Szent Angyalokkal és a feltámadt szentekkel.
Senki nem akarja lebeszélni a csodáról, ha valóban így történt, mármint-hogy szeretkezés nélkül és egyéb beavatkozás nélkül esett teherbe az illető.
Ám második "Szűzmária" és második "Jézus születése", teljes mértékben kizárva, mert a már egyszer megtörtént!
Azért írtam, hogy maximum az Antikrisztus születéséről lehet szó. Ami érthető, hiszen amikor eljő, a jó és szép oldalát mutatja az embereknek, Istennek kiáltja ki magát, és amikor merényletet követnek el ellene, halálos sebe ellenére feltámad majd a halálból, leutánozva Jézus feltámadását.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!