A Harry Potter-ben lévő repülő seprű mennyit fogyaszt és milyen típusú üzemanyag kell bele?
Figyelt kérdés
Gondoltam, hogy veszek egyet de tartok attól, hogy 10l-nél magasabb a fogyasztása2018. dec. 28. 10:19
1/12 anonim válasza:
Többféle van, ami Harrynek van az 2.5 TDI, ez azért fogyaszt.
2/12 A kérdező kommentje:
oh kár érte a w16-os remélem jobb
2018. dec. 28. 10:31
3/12 anonim válasza:
ólommentes 98-as szűz lány vére kell bele.
4/12 anonim válasza:
fing hajtású és két tányér hagymásbabot fogyaszt százon
6/12 anonim válasza:
Muglik nem tudják használni, ne erőlködj...
7/12 felkelhetetle válasza:
Sajnos csak plutóniummal működik, ugyanis atomenergiára van szükség a fluxuskondenzátor működéséhez.
8/12 anonim válasza:
Én úgy tudom, hogy E85 kell bele, hogy jól repüljön és a hatásfoka is javul az erőforrásnak.
9/12 anonim válasza:
Fúúú nagyon sokat fogyaszt amúgy Diesel kell bele és nagyon sokat fogyaszt! Szerintem ne vegyél olyat! Felesleges pénzpazarlás.
10/12 anonim válasza:
Nem bírom xD Fel dobtátok a tapom ezer köszi :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!