Martinka000 kérdése:
Vajon igaz az, hogy és elment, nem vette meg de kib***ták a és mégis visszament?
Figyelt kérdés
Mert énelmentem, felvettek, leugrottam, és késöbb mondták meg mennyi a , de nem tudom igaz-e!2010. jún. 28. 13:05
2/8 A kérdező kommentje:
neem..tudod mire gondolok...arra:O
2010. jún. 28. 13:07
3/8 anonim válasza:
ezt nem tudom kibogozni!Bővebben esetleg???
4/8 A kérdező kommentje:
bövebben[moderálva][moderálva][moderálva][moderálva][moderálva][moderálva][moderálva][moderálva][moderálva][moderálva][moderálva][moderálva][moderálva][moderálva][moderálva][moderálva][moderálva] ennyi bövebben...khhmm/ humor kategória/
2010. jún. 28. 13:12
7/8 Geráppááá válasza:
ez függ a csigák párzási szokásaitól.
de valószinüleg igaz..
8/8 A kérdező kommentje:
Előző: de akkor miért nem úgy csinálják, ahogy a és miért pont ott ahol zúg az a négy folyó?
2010. jún. 28. 14:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!