Kedves emberek! Nagy bajban vagyok lecci vegyetek komolyan amikor kinezek az ablakon van ott egy tehén. Nagyon félek harom napja ott van! Mit csinaljak? Itt sirok órák óta és szinte tüsszögök ha tehenet latok!
Figyelt kérdés
2018. dec. 25. 22:45
1/13 anonim válasza:
Bocsi, de ezen óriásit szakadtam! (:
4/13 anonim válasza:
Van pár lehetőséged mint például:
1.veszel egy új ingatlant és elköltözöl
2.megöleted a tehenet
3.kihívod az állatvédőket hogy vigyék el a tehenet, mert túl sok marha akarja meghágni, vagy nem elég tiszta neki a levegő
4.kihívod a rendőrséget hogy vigyék el a tehenet, mert rettegésben tartja a helyi lakosságot
5.vudu vagy akármilyen más varázslattal elégeted
5.nem csinálsz semmit
6.vadas, hús leves, tatár beafsteak, egyebek
Most ennyi jutott eszembe de lehet hogy holnapra arrébb sétál
5/13 anonim válasza:
unatkozol mi? menj egyél még egy csirkecombot inkább. reported.
7/13 anonim válasza:
Régen nevettem ilyen jót. Hálásan köszönöm, hogy felvillanyoztad az estémet
8/13 anonim válasza:
Fogadj fel egy bérgyilkost, majd ő elintézi. Vagy a szomszéd Pistát...
9/13 anonim válasza:
Én a helyedben beefsteak-et csinálnék.
10/13 anonim válasza:
Tulajdonképen miért zavar téged az a tehén?Miért félsz a bociktól?Nem értem a dolgot.A tehenek aranyos állatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!