Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Mi az a fehér cucc, ami az...

Mi az a fehér cucc, ami az égből jön le, mostanában?

Figyelt kérdés
Segítsetek! Valami fehér micsoda hullik az égből, most is épp, és a tegnap is hullott. Nagyon félek, hogy nehogy valami fertőzést vagy ècet elkapjak. Ugye nem lehetséges? És ugye nem is lehetek terhes tőle. Normális emberek írjanak légyszi. Nagyon fontos. Előre is köszönöm a válaszokat!
2018. dec. 18. 08:37
 1/8 anonim válasza:
64%
Tegnap mikor lemerült a telefonom és kimentem, én is észleltem ezt a rendkívüli eseményt.
2018. dec. 18. 08:46
 2/8 Wadmalac ***** válasza:

Vigyázz vele, életveszélyes egysejtűek.

Ha gyerekek közelébe kerülnek, ilyen szörnyekké képesek összeállni.

[link]

2018. dec. 18. 10:11
 3/8 anonim ***** válasza:
Nagyon elszaporodtak a szúnyogok, így sokkal feltünőbb az ürülékük. Azért tűnik csak úgy hogy nincs sok szúnyog, mert télen jobban szeretnek a magasban repülni. Ha teheted ne érintkezz semmi fehérrel, az a legbiztosabb. És gyakran mosakodj meg.
2018. dec. 18. 10:28
 4/8 Wadmalac ***** válasza:
A fák tövénél lévő sárgább fehérből főleg ne egyél.
2018. dec. 18. 12:54
 5/8 TappancsMancs ***** válasza:
Én sem tudom. Csak fehér bigyónak hívom. A franc se tudja mi ez, de jobb ha vigyázol vele, inkább ne piszkáld.
2018. dec. 18. 14:14
 6/8 anonim ***** válasza:
Ezeket Orbánék dobálják le nekünk a repülőgépükről, hogy eltereljék a figyelmünket, nem tudtad? ^_^
2018. dec. 18. 16:11
 7/8 anonim válasza:
Színtiszta angyalpor testvérem.
2018. dec. 20. 23:01
 8/8 anonim ***** válasza:
Albínó korom.
2018. dec. 23. 23:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!