Milyen jó szívatást tudtok?
Figyelt kérdés
13 éves lány vagyok akár smsen kersesztül vagy telon milyen jó szívatást tudtok amiből nem derülne ki h én voltaam
HELLP PLS PLS PLS:)
2010. jún. 27. 21:24
1/10 anonim válasza:
Engem szívattak, hogy vmi csajszi az illető és találkozni akar.
Az illetők azóta felépültek...
Szóval nem szép dolog az sms szívatás. Ééééértem?
2/10 anonim válasza:
Rejtve hívd fel és ugy nem derül ki.
Am az jön magától.:D
4/10 anonim válasza:
sms: Gratulálunk! Ön nyert egy háromhetes cigánygyereket! Amennyiben nem jelenik meg nyereményéért, postázzuk az egész családot.
5/10 anonim válasza:
Hehe ez a cigánygyerekes tök jó!
Am rejtve hívd fel és beszélj neki valami hülyeséget idegen nyelven. XD én már megcsináltam XDXD (13/L)
6/10 anonim válasza:
Trabant, lada, vagy akármilyen régi kocsin van szívató :D
7/10 anonim válasza:
Csináld azt, hogy a környéken kiadsz egy hirdetést(pl. eladó ház, ingyenes szeretkezés, egyéb hülyeségek) és a hirdetés alá odaírod annak a telefonszámát, akit meg akarsz szivatni >:D x]
Képzeld el milyen lenne, ha elhívnák őt egy menetre xD
9/10 anonim válasza:
Megy a hűtője?
Igen.
Akkor szaladjon utána.
10/10 anonim válasza:
mi azt csináltuk h beirtunk egy random számot és szexi beti néven szexet ajánlotunk XD a poén az volt h akit felhivtunk pasit bele is ment XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!