Ha írsz egy olyan viccet ami tetszik akkor felpontozlak. Mit szólsz?
Zsoltika bemegy a templomba gyónni
mondta a papnak hogy összejött a faluba egy lánnyal kérdezi a pap hogy kivel... nem mondhatom el mondta zsoltika... erre a papp csak nem a Marcsával? a ygerek mondja hoyg nem akkor a pap csak nem az Ancsával... a gyerek mondja hoyg nem... a pap megkérdezi h nem a Juliskával a gyerek: nem mondhatom meg... erre a pap mondja oké 3 hónapig nem ministrálhatsz gyónd meg bűneidet erre kimegy a gyerek a haverja megkérdezi na mi volt erre Zsoltika kaptam három jó tippet meg 3 hónap szabit ;)
- Anyúúú, valaki leesett a szikláról!
- Apád mit mondott?
- Azt, hogy ááááááá...
Egyszer a két feleség megbeszéli, hogy tartanak egy görbe estét a férjeik nélkül és elmennek bulizni ketten!! A férjek bele egyeznek és elengedik őket.
El is mennek jól érzik magukat minden rendben volt az este de haza felé jövet nagyon kell pisilniük , de mivel WC nincs a láthatáron ezért bemmenek az út szélén lévő temetőbe. Mind a ketten elvégzik a dolgukat , de mivel WC papír se zsepi nincs náluk ezért nagy gondolkodás után az eggyik leveszi a bugyiját kitörli vele és eldobja! A másik arra jutott, hogy letép egy nagy levelet a bokorról és azzal kitörli!!
Hazaérnek szerencsésen minden rendben volt férjek megnyugodtak!
Másnap amikor beszéget a két férj:
- Te én nem tudom hol voltak a csajok de a feleségem bugyi nélkül jött haza!
mire a másik:
- Az semmi az enyém egy szalaggal a seggébe ezzel a felirattal "SOSEM FELEJTÜNK EL!!"
Két tojás ül a folyóparton. Megszólal az egyik:
- Hú, de rohadt meleg van!-mire a másik:
- Jé, beszélő tojás!
Gyerek az apjának
- Apa! Nézd csak ott egy tita!!
Mire az apja:
- Az nem is tita hanem matka!
:P:D
14L
Klárikám letudja fogni gitáron Akkord a György?
én ezen negyed óráig röhögtem :S XDDD
2 b*zi étterembe megy romantikus vacsorára. Az egyik megszólal:
- Te, úgy megkívántalak, most azonnal dugjunk a vécében.
Ki is mennek, azonban az egyiknek eszébe jut, hogy nem fizettek, úgyhogy visszamegy az asztalhoz, és kiteszi a pénzt a pincérnek, nehogy azt higyjék, hogy megléptek fizetés nélkül. Mielőtt kimenne, még odaszól a társának:
- Látom, nagyon be vagy gerjedve, de ki ne verd, amíg visszajövök!
Kimegy, fizet, majd amikor visszajön, látja hogy csupa geczi az egész mosdó, a vécé, a csap, a fal, minden. Rárivall a társára:
- Nem megmondtam, hogy ne verd ki, b*meg!
Mire a másik:
- Nyugi, csak fingottam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!