Ha huszonhárom évesen még nem kaptak rajta a szüleim maszturbálás közben, akkor jó úton haladok az életemben?
#3:
Most komolyan, ki kiváncsi a masztizási szokásaidra, te nagyranőtt kisfiú?
Nem azért mondom, de személy szerint életemben először 12 évesen maszturbáltam. Mikor megláttam Xénát a tv2-n na az a hujujujuju és közben ugrott egyet nagyon felizgatott.
Időközben apám és anyám is többször benyitott sajnos :S
Anyám egyszer rám szólt, hogy még egyszer meg ne lássam!
Mondjuk ő rengetegszer elvert többször is de nem a maszturbálás miatt egyébként.
Most 28/F vagyok és még mindig szinte naponta maszturbálok... szerintetek ez normális?
Időközben volt barátnőm 5 évig 18-23 éves koromig de ő nem akart kézimunkázni minden nap.. így hát kidobtam!
Egyébként pszicho is a csaj szóval nem bántam meg, csak hát... azóta nincs barátnőm sajnos csak a marok marcsi de hát ez van :S Marha nehéz barátnőt szerezni főleg hogy dagadt is vagyok 112 kg szóval jah...
Te is naponta maszturbálsz? én van amikor naponta többször is! 12 éves korom óta és mint említettem már 28 éves vagyok... vajon ez normális?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!