Ti régen mit hittetek mindenre kiskorotokban?
Mondok egy példát:
Én azt hittem a madártejre hogy a madarak megfőzik a tejet egy lábosban😂
Madárpókra egyik ismerősöm azt hitte hogy egy pók ami tud repülni a darázspókra azt hogy egy pók ami csíkos
Én nem is tudtam mert garázspókra értettem és azt hittem higy egy pók ami csak garázsban van,a bölömbikára azt hogy egy bika ami olyan mint egy bölény XD
Ti mit hittetek az alábbiakra:
Darázspók
Madártej
Madárpól
Bölömbika
Amerikára azt hittem, hogy európai ország
Amikor egy filmben mondták: "Kérem, írja alá!" Azt hittem, hogy azért aláírás, mert egy "szöveg alá" kell íri, de nem tudtam, hogy mit. A filmben nem is mondták, hogy mit, a nő mégis elkezdett írni a papír aljára, én meg csodálkoztam: "honnan tudja, hogy mit kell írni?"
A fogorvosnál azt hittem, hogy a betömés az a kihúzás ellentéte, amikor beraknak egy fogat az ínybe. :D
Egyszer véletlenül megláttam anyukámat meztelenül, a p#nájából csak szőrt láttam, semmi mást, azt hittem, hogy az egész csak szőrből áll. Csodálkoztam is, hogy akkor honnét folyik a pisi?
Apukám egyszer azt mondta, hogy a tuningolás az, amikor megnövelik az autó motorjának teljesítményét. És én azt hittem, hogy a tuning mindössze csak ennyi, tehát amit manapság úgy ismerünk, hogy "chiptuning"
Elhittem, hogy ha megenném a dinnye magját, akkor dinnye nőne a hasamban.
Azt is egy darabig, hogy ha túl sok vizet iszom, akkor meg béka nő a hasamban. És persze majd brekeg.
A madártejet láttam, ahogy csinálták szerencsére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!