Mit csináljak hogy ne érezzem magam gázul? Fingottam matekon.
Egész nap fáj a hasam, matekon már nagyon.. próbáltam visszatartani aztán pont amikor csend volt a teremben fingottam egy rohadt nagyot, mert nem sikerült visszatartani. Padtársam rögtön rámnézett.. hirtelen azt mondtam hogy a cipőm volt ahogy kinyújtottam a lábam, de tuti nem hitte el:C
Utána meg egésznap égett a pofam.. és még mindig ilyen gázul érzem magam..
Olyan szar.. mintha lelkiismeretfurdalásom lenne, csak rosszabb.. Tényleg érezhetnem ilyen rosszul magam egy puki miatt?
16,L
A matektól nem kell fosni, meg kell tanulni, oszt annyi.
Láányok?
Hm!
A faszt nem fingnak. De amúgy ez természetes dolog. Nem kell foglalkozni vele. A kloáka nyílás is azért van. De amúgy nálunk suliba volt olyan, hogy a fiúk gúnyt űztek még a székletanyag kiengedéséből is. Volt olyan hogy a tenyerükbe fingtak és a másik orra alá rakták a kezüket. Ugyhogy neked véletlenül kiszivárgott így nincs semmi baj. Engedd el.
És most fingtál először így 16 évesen vagy már volt máskor is?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!