Ide csak azok jöjjenek akiknek 6O% alatt van a pontozásuk a többieknek tilos!?
Na már most ha eljutatok ide akkor gondolom ti is 6O% alatt vagytok,most jön a lényeg jol figyeljetek mert csak egyszer mondom el,támadást akarok inditani a 6O% fölötiekre ,várom a tanácsaitokat ,hogy és mikor kezdjünk neki.(egyépként nekem már van egy tervem de várom az ötleteket)
u.i A beépitett embereket felkössük és elverjük.
A 6 O % mit jelent? 6Oxigén%?
Mert a 6-osod után az nem nulla, hanem egy nagy "O" betű :D
egyépként=egyébként
felkössük=felkötjük
A legelsövel tárgyalok a töbivel nem mert az a sejtésem ,hogy ök 60 % fölött vannak ..
u.i Elverjük a töbieket készülj a harcra...
Máris hátrányban vagytok, kedves 60% alattiak :)
Kérdező, ha ennyire unatkozol, tanulj inkább magyar nyelvtant és helyesírást, az sokkal hasznosabb, mint hülyeségeket kérdezni!
kit zavarnak a százalékok? amíg tudok más IP című géphez jutni addig lényegtelen hányszor zárnak ki az oldalról illetve hány 100alékos vagyok >.<
mi a terved a leigázásra, kérdező?
Nem nyaltam össze a százalékomat, csupán nem írok baromságokat. Ami meg a helyesírás-ellenőrzőt illeti, képzeld, nincs bekapcsolva, hanem odafigyeltem nyelvtanórán, ami neked nem sikerült. Ha egyáltalán jártál iskolába...
Amúgy meg rettenet szánalmas vagy, ha meg kamu a kérdés, akkor jól cisnálod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!