A sellők tényleg léteznek? Múltkor mondta nekem egy unikornis de nem akartam elhinni.
Figyelt kérdés
2018. okt. 3. 18:02
1/9 anonim válasza:
igen igen léteznek, az unikornis azért mondta mert ő is az, onnan ismered meg őket, hogy az az unikornis, amelyiknek 15cm-nél hosszabb a szarva az sellő, és általában az unikornisok a macskákból lesznek, az is a méretek alapjától függ, szóval óvatosan a macskákkal, mivel az unikornisok egy fajtája gonosz, de csak az amelyik macskaként fehér vagy van benne fehér, ők hajlamosak a bűn elkövetésére, ha mégis lett egy ilyen macsornisod (gyűjtőnevükön szólítva) akkor azt feltétlen jelentsd a macsornis rendőrségen ... vigyázz a szempilláidra, abból nyerik az erőt
2/9 anonim válasza:
Persze, hogy léteznek, csak a szokásosnál eggyel több bélyeget kell bevenned.
3/9 anonim válasza:
Igen, persze. A Mako szigeten élnek. 😀
Ha odamész teliholdkor, akkor te is sellővé válhatsz. 😀
4/9 anonim válasza:
Az unikornisok szoktak füllenteni.
Lehet, hogy léteznek, lehet, hogy nem.
5/9 Wadmalac válasza:
Az unikornis selypít és laccsol, mert állandóan kérődzik, hogy legyen elég bélgáz a szivárványhoz.
Három marék fűvel a pofájában furán beszél.
Konkrétan most a süllőről beszélt, az meg tényleg van, csak qrva drága.
6/9 anonim válasza:
A sellők nem léteznek de a medvedisznóember és a badacsonyi görényember igen.
Feltehetőleg az unikornis őket nézte sellőnek egy kis porcukor felszívása után.
7/9 anonim válasza:
Nem léteznek, ufó barátom mesélte.
8/9 anonim válasza:
a sellők nem léteznek, csak a régmúlt korok tengerészeinek valahogy ki kellett magyarázni, hogy annyira ki voltak éhezve, hogy már a fókát is megdugták.
9/9 anonim válasza:
Hát az unikornisom is elmondta ezt a pletykát. De én nem hittem el. Elindultunk megkeresni őket a Kilimandzsáró vulkánhoz, mert ott szoktak lubickolni. Amikor megláttak minket leköptek. Azóta sem látok a jobb szememmel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!