Irjatok ilyeneket pl. : hogy mond, hogy tej, tej, tej.30 mp-ig és kérdezd meg, hogy mit iszik a tehén?
Figyelt kérdés
2010. jún. 22. 19:32
11/23 anonim válasza:
Valaki elmagyarázná, hogy hogy működik ez a tej,tej,tej, tej,tej... Mit iszik a tehén??? Nem értem a kérdést (tényleg nem értem)...
12/23 A kérdező kommentje:
Mond,hogy fehér,fehér,fehér,.... 30 másodpercig majd meg kérded mit iszik a tehén. És 99,999%-hogy azt mondja,hogy tejet pedig a tehén vizet iszik.
2010. jún. 23. 21:36
13/23 anonim válasza:
Én benne vagyok abba a 0,001% ba mert é azt mondtam vizet. Mi azt csináltuk h mondd 30x hogy villa azt megkérdezték : Mivel eszed a levest? villával
14/23 anonim válasza:
fehér,fehér,fehér...
milyen színű a süket botja?
a süketnek nincs botja a vaknak van
15/23 anonim válasza:
Valaki felé mutasd a hüvelykujjad és mondd neki,hogy tegye oda a mutató ujját. A legtöbb esetben a hüvelyk ujjukat teszik oda,vagy fogd meg gyorsan a homlokod és mondd neki közbe hogy tegye a kezét a tarkójára. Tuti hogy a homlokára fogja. De ezeket gyorsan,hogy reflexből jöjjenek. Amúgy mi van a ház tetején,villa vagy villámhárító,és mivel eszed a levest? Villával. =)
16/23 anonim válasza:
én úgy ismerem azt a tejest,hogy:
-Milyen színű a hűtőtök?
-Fehér.
-Mit iszik a tehén?
-Tejet!:))
Mond sokszor egymás után,hogy Nagy Árpi..:))
18/23 anonim válasza:
Régi nagy kedvencem:
Melyik a helyes? Jó helyesírók, figyelem!
A Nap NYUGOTON kel fel vagy NYUGATON kel fel?
19/23 anonim válasza:
Utolso, keleten:)
amugy a NAPI ismetelgetese is jo:D
20/23 Funktasztikus válasza:
a kakas ül a háztetön meik oldalra tojik tojást?
a kakas nem tojik tojást
ennek bedöltemXD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!