Szexuális aktus során a "barom állat" és a "hogy jutottál be?! " ugye pozitív visszajelzés a partner részéről? 🤔🙃 21/egyéb
Figyelt kérdés
Ugye?2018. szept. 15. 11:46
1/11 anonim válasza:
Hát jóhogy, a csajok imádják a megerőszakolós szituációs szexet.
2/11 A kérdező kommentje:
Akkor ez a komment lesz a reggeli mottóm mától 🤗
2018. szept. 15. 11:57
3/11 anonim válasza:
Igen pozitív, de a 'hívom a zsarukat' az viszi a pálmát, ha ezt hallod nyert ügyed van
4/11 A kérdező kommentje:
A "zsaruk" biztos valamilyen újkeletű egzotikus póz, majd utána olvasok
2018. szept. 16. 16:09
5/11 anonim válasza:
A pozitiv ha azt mondja a zacskót istold be!!!!
6/11 anonim válasza:
De az "ÁÁÁÁÁÁHH HÜLYE VAGY BA_SZDMEG???!!!" is elég szexxi. :P
7/11 A kérdező kommentje:
Azta, fiúk-lányok köszönöm most sokat fejlődött a szexuális intelligenciám. Érzem mostantól minden nő engem akar majd.
2018. szept. 17. 18:38
8/11 anonim válasza:
Az én kedvencem a "Ha közelebb jössz..."
Sok variációja van a második felének, néha be se fejezik.
Csalogatnak a kis huncutok.
9/11 A kérdező kommentje:
Ja ez a tipikus "Ha közelebb jössz, hívom a zsarukat". De már okos vagyok és tudom ez pozitív visszacsatolás a partner részéről. 🙃 hessteg:ájem szmárt
2018. szept. 21. 20:48
10/11 anonim válasza:
Szerintem "zsaruk" alatt chippendale rendőrökre gondolnak, csak ugye adni kell a szerepjátékra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!