Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Hogyan teleportáljak? (Bővebbe...

Hogyan teleportáljak? (Bővebben lent)

Figyelt kérdés

Az egyik barátnőmmel kitaláltuk, hogy elmegyünk együtt Ibizára, de sajnos nincs pénzünk arra, hogy repülőjegyet vegyünk. Ezért arra gondoltunk, hogy az lenne a legegyszerűbb, ha megtanulnánk láthatatlanná válni, de nem tudjuk, hogy hogyan kezdjünk hozzá. Valószínűleg van hozzá valami ősi mondat, de mi nem ismerjük. Van esetleg valaki, aki hallott már arról a mondatról, vagy már sikerült láthatatlanná válnia?

Előre is köszi a segítséget!

2018. szept. 13. 17:39
 1/3 anonim ***** válasza:

Szia!

Attól, hogy láthatatlanná váltok, még nem egyenlő a teleportálással.

Mondjuk a láthatatlanná váláshoz nekem is kellene az a bizonyos varázsige, bár néha úgy érzem, enélkül is keresztül néznek rajtam. :)

Az sem biztos, hogy varázs ige kell hozzá, hanem csak egy ilyen:

[link]

[link]

Viszont itt is kell tudni mit mondani, különben csak ott állhattok. (tehát ehhez a megfelelő mondat: "Sugározz fel, Scotty!") :D

Az utolsó megoldás, ami még eszembe jut, bár az egyikőtöknek akkor is kellene utaznia: Ha valamelyikőtök lefényképezi a másikat, és Ibizán hívja elő... :)

Egyébként marad a Langerhans - szigetek, vagy ebben az évszakban a Járda-szigetek is nagyon szépek.:) Én már mind a két helyen nyaraltam, és gyakran. :D

Sok szerencsét! :)

2018. szept. 13. 18:39
 2/3 Wadmalac ***** válasza:

Aha, láthatatlanság.

Tegyük fel, sikerül és eljuttok Ibizára. Ott meg belehaltok, hogy láthatatlanul állatira nem megy a szelfizés.

2018. szept. 14. 08:13
 3/3 anonim ***** válasza:
Hát jól kell csinálni. :) Például először tele, és csak utána pedig portálsz:)
2018. szept. 26. 22:05

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!