Malacka hapsi, nő vagy transzi?
Figyelt kérdés
egészbiztos hogy az uccsó csak kíváncsi vagyok a véleményekre .komolyan nemváágom és érdekelne :/
köszi.béke :D
2010. jún. 21. 21:05
1/15 anonim válasza:
szerintem metroszexuális férfi.
2/15 A kérdező kommentje:
de olyan kiherélt :D
2010. jún. 21. 21:13
3/15 anonim válasza:
Elvileg az összes fiú a kangán kívül...de nekem a Nyuszi meg a Róbert Gida is gyanús kicsit :/
4/15 anonim válasza:
sztem transzi...
nyuszi pedig meleg, és titokba tigrissel kavar
páá*
5/15 anonim válasza:
Szerintem az összes pöccsöslány... Már kiskoromban se lájkoltam...
6/15 anonim válasza:
melyik a legdrogosabb mese? a micimackó!
Füles folyamatosan be van lassulva - fű. Malacka folyamatosan retteg - LSD. Tigris ugrál, nem bir magával - speed. Micimackó dölöngél - heroin. Egyértelmű, hogy róbert gida a dealer.
7/15 A kérdező kommentje:
de tényleg .milyen igazad van .csak bele kell gondolni :O
pedig kiskoromban reggel hatharminckor keltem köbö.7végénés mindig megnéztem.és most összetört bennem vmi :D
még az orvosnál is micimackóék vannak kitapétázva
ajjIstenem
tsók :)
2010. jún. 22. 13:32
8/15 anonim válasza:
mindig utáltam a micit! az egész mese debil! Yah és eredetileg felnőtteknek írták! Pfffffff
9/15 A kérdező kommentje:
vinííííídőőőőőőőőőpúúúúúúúúú
2010. jún. 22. 15:44
10/15 anonim válasza:
Szerintem valami kisfiú akar lenni... de még annak is olyan fura.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!