Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Hülye ötletek a saját temetése...

Hülye ötletek a saját temetésetekkel kapcsoltban?

Figyelt kérdés

Gondoltam, ha egyszer elföldelnek, enyhíteni akarom valamivel a rossz hangulatot a temetésemen. Hogy lássák, olyan szórakozottan távoztam el, ahogyan éltem, és igazán nem kell szomorkodniuk nekik sem. Mondjuk eltemetni magammal egy hangszórót és lejátszani valami vicceset, mondjuk egy idétlen zenét, amit viszont nagyon szerettem. Akik ismernek, bizonyára érteni fogják.

Emellett vannak betegeb gondolataim is, például egy néha magától megszólaló csengő, amit régen a temetőkben használtak.

Másnak vannak fura ötletei ezzel kapcsolatban?

(A kérdés annak szól, akinek ez a téma nem tabu, és tudja értékelni a fekete humort. Ha kellemetlenül érint, lapozz tovább :))

2018. aug. 27. 20:15
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Hát vannak olyanok, akik azt hiszik, a halál után tovább élünk, ezért temetnek vele kaját-piát. Szóval ha igy nézzük, fektethetnének alám egy 18 éves bögyös szöszit...
2018. aug. 27. 20:22
 2/5 A kérdező kommentje:
:DD
2018. aug. 27. 20:25
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
temessenek mellém 1 laptopot, amire még életemben irok 1 chatelő programot, és majd lehet beszélgetni a szellememmel :D
2018. aug. 27. 20:38
 4/5 anonim ***** válasza:
Hát, a sírom fölött lehetne egy monitor, amin folyamatosan South Park megy...
2018. aug. 28. 11:40
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Mindenki öltözzön lazán, nem kell a fekete ruha, kivéve ha rockos az illető és szereti az ilyesmit. Jó kis zenék menjenek, ne szomorúak. Halloweenkor a síromra mindig faragott tököt tegyenek sima gyertyák helyett, mert szeretem az ilyesmit
2018. szept. 7. 21:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!