Ennek a nyuszikásnak van vége?:) Amúgy én a múltkor azon röhögtem nagyon, hogy visszahallgattam egy ilyen reggeli rádióműsoradást; és akkor a 3ból az egyik emberke el kezdte sorolni ott a stúdióban, hogy miket lehet nyerni, és akkor volt valami nyelvbotlása, vagy valami, és akkor az egyik társa erre odamondott, beszólt neki valamit; és erre meg ilyen halkan, cukin mondta, hogy "szemét", és akkor utána kérdezte megint a társa, hogy "szemetet is lehet nyerni?" Vagy valami ilyesmi volt. Nagyon röhögtem. Meg pl ezt nemtom, hol olvastam, vicc; a pacák ücsörög a kocsmában, jóó sokat iszik, egyszercsak leesik a székről. Próbál felállni, de nem sikerül neki, gondolja, annyit ivott. Gondolja, jót tesz majd egy kis friss levegő, és akkor majd feltápászkodik. Kikúszik a kocsma elé; de még mindig nem tud felállni. Na jó, gondolja, már késő van, hazakúszik. Hazaér, bemászik a felesége mellé az ágyba. Aki azt mondja: Józsi, te megint részeg vagy! Honnan tudod? -kérdezi erre a férj. És akkor mondja a feleség: Onnan, hogy megint a kocsmában hagytad a tolószékedet! Valami ilyesmi volt. Meg pl egyszer volt olyan, -még kicsik voltunk- hogy a bátyám viccből lefeküdt a szőnyegre úgy, hogy teljesen betakarta magát a takaróval; semmije se látszott ki; és akkor én egyszercsak mondtam, hogy "Segítek Máténak." És akkor én is odafeküdtem a szőnyegre, ugyanúgy a takaróm alá. Asszem akkor még jött utána öcsénk is:D És tudom, hogy tök vicces volt, amikor a bátyám kidugta a fejét a takaró alól, hogy megnézze, hogy' segítek neki, és összenéztünk, összemosolyogtunk. :D Meg még amúgy egyszer, amikor kicsik voltunk még szintén, hát akkor átmentünk a szomszédba, ahol volt egy kis barátnőnk, aki a bátyámmal egy napon született, én meg egy év és három hónappal vagyok fiatalabb náluk. Na, és akkor nemtom, ott folyt valami játék, ők lehet, hogy valamit kergetőztek, vagy labdát dobáltak, már nemtom, ozt akkor én meg ott voltam elől, és gondoltam, felnyitom a kukájuk tetejét, és megszagolom, mert kíváncsi voltam; előtte már pár nappal a miénket megszagoltam. És akkor odajött a Rebi, és akkor kérdezte, hogy mit csinálsz? Mert látta, hogy én ott fölnyitom a kukát, és föléhajolok, és akkor jött érdeklődve. És akkor én mondtam neki a megállapításomat: "A mi kukánk büdösebb." És akkor megszagolta ő is a kukájukat; és kkor mondta, hogy nem
hiszi, 'ennél' büdösebb. Egyszer pedig pár héttel később, amikor ő volt nálunk, akkor mondtam neki, hogy akkor akkor most szagolja meg, hogy büdösebb-e a miénk. És akkor megszagolta, és mondta, hogy "Ez tényleg büdösebb." És akkor volt egy ilyen fintor az arcán. :)
– Honnan tudod, hogy egy férfi éppen a
szexre gondol?
– ???
– Onnan, hogy lélegzik.
– Miért szerencsétlenek a nők?
– ???
– Mert pár centi kolbászért egy
egész disznót kell tartaniuk.
– Hogyan lehet 24 órán át
gondolkodásra bírni egy
hülyét?
– Nem tudom!
– Nem baj, majd holnap elmondom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!