Ha én Jézus reinkarnációja vagyok és ugye az előző életemben sem volt barátnőm, akkor most sem lehet?
Figyelt kérdés
Persze, tudom, mondanak olyat vallástörténészek, hogy volt, de sajnos nem, csak ismerkedtem 1-2 nővel, illetve egyszer megmostam az egyiknek a lábát anyuméknál a kecske ól mellett. Időm sincs rá, valakit mindig meg kell menteni a haláltól vagy valami undi nyavalyától, ha meg épp nincs senki akkor prédikálnom kell a népnek. Mit tehetnék? 28 éves vagyok és már csak 4 éven van hátra.... :(2018. aug. 22. 17:11
1/10 A kérdező kommentje:
Már arra is gondoltam, hogy pusztuljatok a bűneitekkel együtt csak legyen már valami...
Adminoknak: Teljesen komoly a kérdés és tudjátok, hogy titeket is néz mindig valaki fentről, úgyhogy okosan!
2018. aug. 22. 17:13
2/10 anonim válasza:
A reinkarnáció nem azt jelenti, hogy mindig ugyanazt az életutat járod be. Lehet, hogy előző életedben csecsemőként meghalsz, a következőben meg 150 éves matuzsálem leszel.
3/10 anonim válasza:
A kérdés gagyi, de az "Adminoknak" rész nagyon ott van :D
5/10 anonim válasza:
Ha előző évben nem panaszkodtál miatta, akkor talán most sem kéne :/
6/10 A kérdező kommentje:
#5: Öhm...akkor voltak kecskéim.
2018. aug. 22. 17:20
7/10 anonim válasza:
És az adminok úgy meg is ijedtek, hogy törölni nem merték a kérdést, inkább csak szerényen áttették a Humor kategóriába :)
8/10 A kérdező kommentje:
Isten haragjától még ők is félnek! ;)
2018. aug. 22. 17:38
9/10 Wadmalac válasza:
Ennek rossz vége lesz, ezt szögezzük le.
10/10 anonim válasza:
Én nem akarok ebbe belekeveredni tehát nem írok ide. Bocsi de nekem nincs időm ilyenekre én egy becsületes ember vagyok reggel felkelek kapálok estig, este lefekszek és reggel felkelek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!