Sok helyen olvasom, hogy ma lesz ponthatár egyetemre, hol tudok ezekre pontokra jelentkezni, jó vagyok matekból, mit kell összeadjak?
Figyelt kérdés
Valami informatikára jelentkeznék, vagy orvos, hogy tudom leadni oda a jelentkezést ezekre a ponthatárokra2018. júl. 25. 19:28
1/8 anonim válasza:
Jó Isten....
Nagyon el vagy tévedve.
Kell egy érettségi.
Majd az érettségi és különböző kiegészítő dolgok alapján(nyelvvizsga, tanulmányi/sport eredmények, szociális helyzet, évvégi középiskolai jegyek) alapján meghatározzák a felvételi pontjaidat.
Majd ezen pontok alapján rangsorolnak és most derül ki, hogy felvettek-e vagy nem.
Erre már jelentkezni kellett volna, február közepéig.
Most csak az eredményeket hirdetik csak ki.
2/8 A kérdező kommentje:
Uhh b asszus, ezt nem tudtam, köszönöm
2018. júl. 25. 19:35
3/8 anonim válasza:
Már idegrendszerem az idiótáktól összetört, szóval ku-rvára remélem hogy csak szórakozol.
4/8 anonim válasza:
#1 nem esik le hogy mekkora troll kérdés? A kérdező pedig még ki is gúnyol az álnaiv kommentjeivel.
5/8 anonim válasza:
Uraim, nem szabad etetni a trollt mert még elszabadul!
6/8 anonim válasza:
1-es, te egyedül vagy ilyen hülye vagy valaki fogja a kezed?
7/8 anonim válasza:
Tudok olcsón ponthatárokat, tesó. Érdekel?
8/8 anonim válasza:
Sajnos, nincs esélyed. Megfelelő papírok nelkül, nem kelhetsz at a ponthatáron.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!