Ki száll be egy tuti üzletbe?
Egy légi közlekedési vállalat alapítását tervezem, de kevés a tőkém.
Biztosan nyereséges lesz, Seattle - be szállítanánk és az a nagy ötlet, hogy pont Budapest szélességi körén van, így nem kell pocsékolni az üzemanyagot az oda*vissza repüléssel, csak fel kell szállni, megvárni amíg a Föld odaforog, aztán csak leszállni, oszt annyi.
Semmi felesleges röpködés, meg kerozinpocsékolás!
Már szabadalmaztattam.
Oké fiúk, belevágunk, dőlni fog a lóvé.
Még valaki?
Ki akar még gazdag lenni?
Igen! Igen!
Briliáns a módszer. Csak félek, hogy a dagály, meg az apály megnőne, mert lötyögne az óceán és elmosnánk New Yorkot, bár talán annak utcáit sem árt egyszer rendesen lecsutakolni.
De a léghajóba lehetne tenni propellert, amit mókuskerékkel hajtanánk meg és bevezetnénk a fizikában a mókuserő fogalmát lóerő helyett, mert a korszerűsítés sosem árt. A kiló volt is jó volt, meg a watt egy darabig, de a fejlődés sem áll meg. mókuserő, bizony, mindenre kihat a modernizáció. De azért a Föld gyorsítása mégis megfontolandó.
Mennyi lehet ezer hörcsög egy havi menázsija?
Szerintetek ha Erzsébet utalványban kapnák a járandóságukat, az jó lenne?
Az ingyen van, mert ki lehet nyomtatni és nem pénzhamisítás, ismerek egy Mészáros nevű szakembert, aki komoly vagyonra tudott szert tenni, mert benne volt a mókuskerékben, így hát ez is egy érv mellette, hogy jó dolog lehet.
Második válaszoló vagyok. Héé, mi az, hogy fiúk? Én lány vagyok, ez sértő!
A hörcsögöket hagyjuk, jó lesz sok kis álhörcsög is, amik nem igaziak, nehogy bepereljenek minket az állatvédők! Mi legyen a cégünk neve? Valami ütős kéne.
Második vagyok.
Ez csodálatos név lenne!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!