Hogyan építhetek egy igazi repülő csészealjat?
Megvásárolhatod tőlem a tervrajzot.
olcsó, biztos, egyszerű, praktikus, szép, jó, hatékony
Visszafizetési garancia (garantálom, hogy visszakapod a zsozsót, bizisten)
90 % árleszállítás és még abból is engedek.
Az első tíz megrendelő gyémántnyakéket kap ajándékba, de siess, mert már kilencen rendeltek.
Ugyanitt lézeres reflexológia, jövendőmondás és jóslás, továbbá egy alig hibás képcsöves TV és befoltozható gumimatrac kedvezménnyel eladó, illetve jól szituált 18-89 év közötti házastársat keresek, mindegy, milyen magas, ha hajszíne szőke, barna, fekete, vagy vörös és megfelelő anyagi háttérrel rendelkezik tudományos kutatásaim finanszírozására.
'Megbízható' jeligére
Igazából, a tervrajzokat már elkészítettem, és modelleket is amelyek a hajtóműhöz ami működik.
Nekem az jelent problémát hogy honnan tudnék bizonyos anyagokhoz hozzájutni úgy hogy az ne tűnjön föl.
Carbon szálas, és rozsda álló acélok stb. nagy mennyiségben, és minőségben. A legyártásról gondoskodok én magam. A szükséges gépek már be vannak készítve.
Továbbá privátban arra is kíváncsi lennék honnan tudok szerezni tiszta plutóniumot.
Én mindent adok, de siess, mert már csak egy nyakék van és más is hívott már az előbb.
Kétszer ad, aki gyorsan ad.
A nyakéket már lekésted te mafla!
A plutónium java is elment már, egy félőrült, aki kockás asztalterítőt borított a fejére, már megvette és állandóan azt kajabálta, hogy habár, vagy nem is, mert akbár, vagy ilyesmit.
Carbonszál még van pár tonna, de a Merci sokat visz az új gyárához és azt sem mondja, merci, csak mindig megkérdezik, hogy tank e, vagy danke, vagy mi a halál.
A tolmácsom nem valami használható, mert a nagy melle miatt vettem fel és mellékállásban az utcasarkon áll mellékesen a nagy mellével, de ez nem okoz zavart, mert akárkivel beszél, mindenkinek elakad a szava és a tekintete mellmagasságban.
Tudom, hogy most arra gondolsz, hogy korán kezdtem a vedelést, de nincs igazad, ez még a tegnapi - hej tulipán, tulipán, Ufót épít az anyám -, de térjünk a tárgyra,
Hány (fujj) komputeres vezérlő tábornok kell ezen a héten?
A sufniban van a rozsdás izé is, ha még meg nem ette, de smirglivel, hm, szóval viszed, vagy nem viszed?
Ez itt a kérdés!
Hoppá
?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!