Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Egy dolgot nem értek lent!?

Egy dolgot nem értek lent!?

Figyelt kérdés
Ha megyek elöre az utcán és jönnek szembe emberek akkor ök miért mennek oda ahonat én jöttem hisz én voltam ott és semmi érdekest nem láttam azért mentem el onnat,szoval miért mennek oda ,hisz ott az élö bizonyiték (én),hogy ott nem kell munkálkodni mert el vannak végezve a dolgok...akkor csak ök meglesik hogy mi a helyzet ott s ök is mennek dolgukra?
2010. jún. 17. 20:12
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
20:46 mindenhol van munka ember asziszed ezt a kérdést hiába raktam fel én mindnehol dolgozok ,veszek,adok,öntök,töltök,a szavaim ugylátom csak neked csak üress mondatok ,nálam nagy üzem be megy "az innet elmenés s valahol máshol megjelenés"effekt...
2010. jún. 17. 20:56
 12/15 anonim ***** válasza:

Csitt, elrontod a poénom:DDDD

Egyébként jogos xDDD

Őszintén elnézést kérek:) Nem tűnt fel a kategória-váltás:D

Kérdező: Bocsi tényleg:DDD

Új válasz (remélem alkalmazkodva a topichoz:D):

Aki arra megy, az csak szemből szeretne újra látni téged:) Mert a föld kerek és előbb-utóbb körbeéred:D

2010. jún. 17. 20:59
 13/15 A kérdező kommentje:
20:59 hát hja ,sokan mondták ,hogy csak szemböl vagyok joképü...
2010. jún. 17. 21:09
 14/15 anonim ***** válasza:
Ezt nemértem.xd
2010. aug. 5. 18:28
 15/15 anonim válasza:
Te meg oda mész ahonnan ök jöttek, az nem zavar?!
2019. jún. 16. 01:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!