A komámmal faluhelyen sok kenyeret majszolunk, meg a földúton is mindig visszük a két kilós veknit együtt. Akkor mi már kenyeres pajtások vagyunk?
A Btk szerint aljas indokból, bűnszövetségben elkövetett brutális módon eltulajdonított javak rendeltetésszerű, de jogtalan felhasználása, különös tekintettel a Polgári törvénykönyv 6.,8-, cikkelyére és a XXIII. bekezdésére.
Büntetési tétele 100 év magánzárka, súlyosbítva száraz kenyéren és vízen való tartással, postamegvonással és faluhelyi földúton járással.
A súlyosbító körülmény minimum két kiló, ami lehet vekni formájában is.
#4:
De most ezért a kis darab kenyérért??? :'(
Na az ilyen értelmes kérdések miatt gondolom úgy, hogy nem véletlen az a sok suicid hajlamú terrorista.
Ne próbáld bemagyarázni, hogy 10 éves vagy. Ezért kaptam fölöslegesen e-mailt? Még ha vicces lenne, de messze nem az...
#7:
Nem éves vagyok, éves a költségvetés, én nem. Én esztendős vagyok. És mi közöm nekem az öngyilkos terror pistához?
#6:
Köszönöm, maga legalább kegyelmes ember.
Szívesen.
Honnét akarsz lógni?
Hehe, csak tréfa volt.
Nem Tyukodinak hívják a kenyeres pajtásod?
Róla már hallottam egyet, mást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!