Miért van az hogy a cigányok haragszanak arra ha a magyarok cigányozzák őket és a cigány cigányozik meg sem sértődnek?
Figyelt kérdés
ja meg az hogy a cigányokrol azt hszik hogy cak ők lopnak és a magyarok is ugyan úgy lopnak2010. jún. 16. 23:49
11/20 anonim válasza:
Ez olyan, mint az USA-ban a "nigger"-ezés. Ha egy fehér mondja az rasszista kijelentés, ha egymásnak mondják a feketék, azzal semmi gondjuk nincs :P
12/20 A kérdező kommentje:
őőőőőőőőőőőőőőő... mert alapbol ellett baszva ez az ország meg bikicsunájt ...meg alapbol ha sok a gyerek sok a családi scsak azért van sok gyerek vagy sexuálisan aktívabbak
2010. jún. 17. 00:14
13/20 anonim válasza:
szerintem ez hülyeségek....háth elv a énis magyar vagyok de nemaz hogy a cigányok mellet vagyok ,senki mellet nem állok.normális munkahelyeket kéne teremteni....mindegyiknek normálisan dolgozni..és ennyi...
14/20 A kérdező kommentje:
aha ez igaz
2010. jún. 17. 00:22
15/20 A kérdező kommentje:
viszza térve usá hoz igaz ezis de ott jobbak a körülmények
2010. jún. 17. 00:23
16/20 anonim válasza:
Mert ők dolgos romák akik tisztességesen keresték meg
a kenyérrevalót "bodzaszedésből"
17/20 anonim válasza:
20000 cigányt írtál kérdező???
20000nél sokkal de sokkal több cigány él Magyarországon. Nagyon el vagy tévedve. Te egyáltalán itt élsz ebben az országban?!
20/20 anonim válasza:
Sárga-fekete, sárga-fekete, jön a dzsungel fenegyereke.
Fekete-sárga, fekete-sárga, tűzként lobban a szeme lángja
Jön a Tigris, jön a Tigris, nála erősebb nincs is,
Jön a Tigris, jön a Tigris, nála erősebb nincs is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!